Ajankohtaista

Traktorin ostaminen Halsholmaan

Hei jäsenet, 

Paimion veneilijät ry on aikeissa ostaa Halsholman saaritukikohtaan traktorin, joka tulisi avuksi ja helpotukseksi puutöiden tekemiseen. Koneellista lisäapua kaivataan, koska jäsenistö vanhenee, eivätkä miesvoimat enää riitä saaren töiden tekemiseen. 

Hallitus on käsitellyt traktorin ostoa kokouksessaan ja puoltaa osaltaan hankintaa.

Tällä hetkellä tarkoituksena on ostaa käytetty Massey Ferguson 135, joka maksaa 3500€. Mikäli tämä ehditään myydä ennen kuin seura ehtii sen ostamaan, tehdään kaupat vastaavasta traktorista. 

Jos jolla kulla jäsenistä on jotain traktorin ostoa vastaan tai kysyttävää kauppaan liittyen, pyydetään siitä ilmoittamaan su 1.7.2018 mennessä Kari Löytynojalle loytynoja.kari@gmail.com tai puh: 045-631 8012. 

Ystävällisin terveisin 
Paimion veneilijät ry, hallitus

Lasten ja nuorten veneretki 27.-30.6.2018


LEIRI TÄYNNÄ!

PAIMION VENEILIJÄT RY:n kesäleiri 10 -16 vuotiaille nuorille järjestetään tänä kesänä eskaaderimuotoisena neljän päivän merimatkan.

Nyt ei mennäkään kolmeksi päiväksi saareen, vaan tehdään neljän päivän veneretki Turun saaristossa. Mukana eskaaderissa on neljä moottorivenettä ja osin myös purjevene Krisse.

Majoittuminen on pääosin veneissä, riippuu tietysti siitä, paljonko porukkaa tulee mukaan. Tarvittaessa käytetään telttoja.

Aika: 27.-30.6. 2018. Kokoontuminen Paimion satamaan klo 10. Paluu lauantaina n. klo 16.

Reitti: Keskiviikkona Paimio- Turku- Vepsä. Torstaina Vepsä- Airisto, jossa lounas-Högsåran Kejsarshamn. Perjantaina Högsåra- Halsholma,joka on seuran oma saari ja lauantaina Halsholma- Paimio. Mahdollinen varasatama Dahlskär.

Veneet:1 Marketta / Malmberg, Heureka / Hakala, Ellen /Mäkelä, Masy/Jyrki ja Laura Heikkilä, Krisse / Kalle Suomela.

Leiri nauttii Paimion kaupungin sivistys- ja vapaa-ajan lautakunnan myöntämää tukea ja leiristä raportoidaan lautakunnalle.

Imoittautuminen mielellään ensi tilassa, jotta tiedetään, montako voidaan lisäksi ottaa. Maksimi 15 leiriläistä.Tiedot mahdollisista allergioista ja lääkityksistä ovat tärkeitä.

Ruoka: Mukana jo seuran neljällä leirillä ruuasta huolehtinut Laura, mutta mahdollisimman paljon valmistetaan veneissä niin, että leiriläiset osallistuvat.

Maksu: 60e, sisaralennus 20e. Kerätään satamassa ennen lähtöä.

Reittiin voi tulla muutoksia sääoloista riippuen. Koko matka n. 90 mpk (nautic miles).

Varusteiksi mukaan normaali leirivarustus, mutta ruokailuvälineitä ei nyt oteta, koska tiskaaminen veneissä on hankalaa.

Ilmoittautuneille lähetetään mukaan otettavaa varustusta koskeva leirikirje.

Huoltajia pyydetään ilmoittamaan nuoret Jyrki Heikkilälle joko tekstiviestillä tai sähköpostilla osoitteeseen jyrki.heikkila@paimiolainen.com tai numeroon
0400-904426.

Ajantasalla olevat yhteystiedot!

Huomio jäsenet!

Huolehdi, että sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja osoitteesi ovat ajantasalla SPV:n suulissa. Mikäli on korjattavaa tai et pääse suuliin, ota yhteys rekisterivastaavaan.

Jos et ole saanut viimeisen puolen vuoden aikana sähköpostia seuralta, ilmoita sähköpostiosoitteesi tiedottajalle: paimion.veneilijat@gmail.com