Ajankohtaista

Juhannusaattona loimutetaan lohta Halsholmassa. Muistakaa ottaa omat lohet mukaan.

LASTEN JA NUORTEN KESÄLEIRI / PAIMION VENEILIJÄT  2017

Jo tavaksi muodostunut kesäleiri järjestetään jälleen ensi kesänä. Tällä kertaa vasta heinäkuun 14.-17. pnä  seuran saaressa Paraisten Halsholmassa.

Ilmoittautua voi jo nyt ja viimeistään juhannukseen mennessä sähköpostilla jyrki.heikkila@paimiolainen.com tai tekstiviestillä 0400-904426.

Jyrki toimii leiripäällikkönä apunaan jo ennestään tuttuja ohjaajia ja nuoria jo kokeneita leiriläisiä apuohjaajina. Majoitus on taas teltoissa ja tyttöjen toivomus on ollut vuorostaan saada iso teltta.

Kokenut ammattikokkimme Laura huolehtii ruokapuolesta ja nyt on neljä ison moottoriveneen omistajaa luvannut tulla kuljettamaan meitä saareen ja takaisin.

Lähtö on todennäköisesti klo 10 perjantaiaamuna venesatamasta, mutta ilmoittautuneet saavat heti juhannuksen jälkeen leirikirjeen, josta selviää tarkemmat yksityiskohdat.

Leirille ovat tervetulleita vuonna 2007 ja sitä ennen syntyneet lapset ja koska meillä on käytettävissä ainakin yksi purjevene perämoottoriveneiden lisäksi, uskon ohjelman kiinnostavan myös yläasteikäisiä. Tavanomaisten kesäriemujen lisäksi harjoitellaan saaristossa navigoimista ja tavoite on, että jokainen pääsisi sekä purjehtimaan että ajamaan venettä.

Tämä kirje on lähetetty kahtena edellisenä kesänä mukana olleiden huoltajille ja lisäksi leiristä ilmoitetaan Kunnallislehdessä ja seuran omissa tiedotusvälineissä.

Tervetuloa mukaan, Jyrki Heikkilä, seuran koulutusvastaava.