Ajankohtaista

Tolppatalkoot satamassa

Vedet katkaistu

Kotisataman vesi on katkaistu tältä kaudelta. Samoin Halsholman pikkusaunan vedet on nyt tältä kaudelta katkaistu, eikä sitä tule enää käyttää.Halsholma alkaa siirtyä pikkuhiljaa talvikuntoon ja uimalaiturikin on nostettu jo rannalle odottamaan seuraavaa kesää.

Tiedoksi!

Satamakapteeneille voi laittaa tästä lähtien viestiä sähköpostiosoitteeseen satamakapteeni.paimio@gmail.com.

Vastuullisesti vesillä

Poikkeusajan ohjeet ja suositukset veneilijöille

Koronavirus on mullistanut koko maailman - ja niin myös veneilyn sen mukana. Voimme silti nauttia vesilläolosta ja Suomen kauniista luonnosta veneillen, kun teemme sen vastuullisesti ja turvallisesti.

Suomen Purjehdus ja Veneily (SPV) ja Suomen Meripelastusseura (SMPS) toteuttivat yhdessä veneilijän ohjeistukset koronaepidemian ajalle. Ohjeistuksissa neuvotaan vastuulliseen veneilyyn ja käydään läpi, miten pelastus- ja avustustilanteessa tulisi toimia poikkeusaikana.

Ajantasalla olevat yhteystiedot!

Huomio jäsenet!

Huolehdi, että sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja osoitteesi ovat ajantasalla SPV:n suulissa. Mikäli on korjattavaa tai et pääse suuliin, ota yhteys rekisterivastaavaan.

Jos et ole saanut viimeisen puolen vuoden aikana sähköpostia seuralta, ilmoita sähköpostiosoitteesi tiedottajalle: paimion.veneilijat@gmail.com