Ajankohtaista

Kevätkokous siirtyy

Paimion veneilijät ry:n sääntömääräinen kevätkokous on sääntöjen mukaan on pidettävä tammi-helmikuussa. Paimiossa vallitsevan koronatilanteen vuoksi hallitus on kuitenkin päättänyt, että kokousta ei pidetä nyt. Kokous pidetään heti, kun tilanne paranee/helpottaa.

Tolppatalkoot peruttu

Paimion pahentuneen koronatilanteen vuoksi tolppatalkoot on peruttu tulevalta viikonlopulta. Seuraamme tilannetta ja suosituksia. Pyrimme järjestämään talkoot myöhemmin kun tilanne toivottavasti helpottaa.

Pysykää terveinä!

Vastuullisesti vesillä

Poikkeusajan ohjeet ja suositukset veneilijöille

Koronavirus on mullistanut koko maailman - ja niin myös veneilyn sen mukana. Voimme silti nauttia vesilläolosta ja Suomen kauniista luonnosta veneillen, kun teemme sen vastuullisesti ja turvallisesti.

Suomen Purjehdus ja Veneily (SPV) ja Suomen Meripelastusseura (SMPS) toteuttivat yhdessä veneilijän ohjeistukset koronaepidemian ajalle. Ohjeistuksissa neuvotaan vastuulliseen veneilyyn ja käydään läpi, miten pelastus- ja avustustilanteessa tulisi toimia poikkeusaikana.

Ajantasalla olevat yhteystiedot!

Huomio jäsenet!

Huolehdi, että sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja osoitteesi ovat ajantasalla SPV:n suulissa. Mikäli on korjattavaa tai et pääse suuliin, ota yhteys rekisterivastaavaan.

Jos et ole saanut viimeisen puolen vuoden aikana sähköpostia seuralta, ilmoita sähköpostiosoitteesi tiedottajalle: paimion.veneilijat@gmail.com